De verkoop is gestart

Bezoek de informatie middagen

Er is veel interesse getoond tijdens de start verkoop van het nieuwste en wellicht meest in het oog springende appartementengebouw van Alphen aan den Rijn. Ruim 250 bezoekers bezochten de start verkoop op zaterdag 13 april.  Het Havenhuys heeft de allure en uitstraling die past bij dit nieuwe woongebied van Alphen aan den Rijn. Het is hier straks goed wonen met alle voorzieningen dichtbij.

Ziet u zichzelf al wonen in Het Havenhuys?
Neemt u dan contact op met een van de verkopend makelaars via deze website en vraag een brochure en een inschrijfformulier aan. Het volledig ingevulde inschrijfformulier levert u in bij een van de makelaars via de mail of persoonlijk op kantoor. Dit kan uiterlijk tot en met vrijdag 26 april 2019 – 12.00 uur.

Vanaf dinsdag 30 april a.s. zullen wij aanvangen met het versturen van de uitnodigingen voor deze informatiegesprekken.

OPEN MIDDAGEN HET HAVENHUYS


Extra informatie tijdens de inschrijfperiode? Kom naar de open middagen van Het Havenhuys!

Is uw interesse gewekt en heeft u vragen over de appartementen in Het Havenhuys die eventueel van belang zijn bij de inschrijving? Loop dan gerust even binnen tijdens de inschrijfperiode bij de makelaars.

Hiervoor hebben we, naast dat u natuurlijk altijd kunt binnenlopen of bellen voor een vraag, speciale Het Havenhuys open middagen! Van 13.30 tot 17.30 uur is er op deze momenten een makelaar aanwezig die het plan 100% kent en al uw vragen kan beantwoorden. Zo kunt u weloverwogen een juiste inschrijving doen.

  • Woensdag 17 april      – 13.30 – 17.30 uur          De Koning makelaars
  • Donderdag 25 april    – 13.30 – 17.30 uur          De Koning makelaars
  • Donderdag 18 april    – 13.30 – 17.30 uur          Deerenberg & Van Leeuwen
  • Woensdag 24 april     – 13.30 – 17.30 uur          Deerenberg & Van Leeuwen