Duurzaamheid

Vloerverwarming

Het gebouw beschikt over een eigen WKO installatie en de appartementen en penthouses worden uitgerust met comfortabele vloerverwarming en vloerkoeling. Dit biedt comfort, is onderhoudsvriendelijk en een duurzaam alternatief voor een verwarming met radiatoren. Prettig warm in de winter en heerlijk koel in de zomer. Daarbij heeft u geen ruimte-innemende radiatoren in huis. In de badkamer wordt wel een designradiator toegevoegd om de benodigde capaciteit te behalen.

Gasloos

Met een gasloos appartement of penthouse loopt u voorop in de trend van wonen zonder gas. Dankzij de juiste combinatie van isoleren en ventileren ontstaat er een gezond en aangenaam klimaat in uw woning. Bovendien bespaart u met een gasloze woning op de energierekening.

Videofoon

Alle woningen zijn voorzien van een videofoon. Die biedt extra veiligheid. Als er iemand aanbelt, ziet u gelijk wie er voor de deur staat en kunt u door de intercom met de persoon in kwestie praten voordat u de deur opendoet.

WKO

Warmte- en Koude Opslag is een methode om energie in de vorm van warmte of koude op te slaan in de bodem. Dit wordt gebruikt om uw woning te verwarmen en/of te koelen. Bodemenergie is duurzaam, hiermee dringt u het gebruik van fossiele brandstoffen voor energieopwekking terug. Het Havenhuys wordt ook voorzien van zonnepanelen op het dak. In combinatie met de WKO zorgt dit voor minimale energiekosten.