Start verkoop zaterdag 13 april

Zaterdag 13 april van 11:00 – 13:00 uur gaan de appartementen en penthouses in de verkoop! Kom naar de start verkoop bij Deerenberg & Van Leeuwen Makelaars.

Het is zover! De verkoop van 30 appartementen en 4 penthouses in Het Havenhuys start op zaterdag 13 april. Op deze dag wordt er een verkoopbijeenkomst georganiseerd bij Deerenberg & Van Leeuwen Makelaars aan het Raoul Wallenbergplein 21 in Alphen aan den Rijn. De Koning Makelaars en Deerenberg & Van Leeuwen ontvangen u dan graag voor een uitgebreide toelichting over de luxueuze appartementen en penthouses in Het Havenhuys.

Wij informeren u als geïnteresseerde heel graag als eerste over dit unieke aanbod dat gesitueerd is op een van de mooiste plaatsen van Alphen aan den Rijn, direct grenzend aan en met uitzicht op de nieuwe Haven aan de Rijn! Het luxe gebouw met maar liefst 2 unieke entrees en 2 liften straalt allure uit en is buitengewoon luxe en comfortabel met de royale glaspuien en eigen stallingsgarage. Het aanbod betreft 30 bijzondere appartementen in vier typen en 4 stijlvolle penthouses met unieke buitenruimten.