Wonen optima forma in de unieke appartementen en penthouses

In Het Havenhuys is nagedacht over hoe u als consument in een appartement wilt wonen. We kunnen daarom met trots vertellen dat elk appartement in Het Havenhuys zijn eigen specifieke kwaliteit heeft. Elk appartement beschikt in de basis al over een parkeerplaats in de stallingsgarage en een separate fietsenberging.

Op de ‘begane grond’ van Het Havenhuys is het straks heerlijk genieten aan en van de Rijnkade. Zowel de prominente hoekappartementen als de tussengelegen appartementen nemen u mee in de sfeer alsof u de stuurman bent van Het Havenhuys. De appartementen op deze laag variëren van 88 m² tot 112 m² woonoppervlakte.

Op de hoger gelegen verdiepingen kunt u zelf kiezen op welke hoogte u wilt genieten van het uitzicht op de haven. Op deze verdiepingen heeft u de keuze uit verschillende 3-kamerappartementen van 105 tot 112 m² en heel royale 4-kamerappartementen met een dubbele frontligging van 120 m².

Helemaal bovenop, als blikvangers op het gebouw zijn 4 penthouses gesitueerd van ca. 155 m². De beleving van de ruimte en hoogte komt in het bijzonder tot z’n recht door de fantastisch vormgegeven bogen in de sheddaken. Wonen optima forma zoals u zelf wilt en ook hier kunnen de grote terrassen natuurlijk niet ontbreken, die bij de penthouses variëren van 24 tot wel 48 m²!

Meer weten over de appartementen in Het Havenhuys? Kom gerust langs bij de makelaars voor een kop koffie.